Meglepetés a javából

Amikor az ember álmai megvalósításának kapujában áll, nagyon sokszor el tudja vinni a hév és a lendület, nem feltétlenül gondolja át a döntéseit, következő lépéseit, és ebből persze aztán egy hatalmas zűrzavar is kialakulhat, ami nem csak az alapítást, hanem a bele fektetett forrásokat is veszélyezteti. Én amikor eljutottam a legnagyobb álmom megvalósításához, akkor hideg fejjel és higgadtan gondoltam végig minden egyes lépésemet, döntésemet, hogy sehol ne lehessen probléma, hiszen a teljes megtakarításomat és a félretett pénzemet belefektettem a vállalkozásom kialakításába. Nem volt könnyű időszak, de így visszatekintve azt mondhatom, hogy nagyon jól döntöttem minden tekintetben. Külső szakértők segítségét vettem és veszem is igénybe viszonylag sok feladat ellátásához, és ez egészen jól is működik, persze ennek alapfeltétele volt a tökéletes szolgáltató választás.

A legnehezebb dolgom a munkavédelem terén volt, hiszen nagyon sok külső szolgáltató egy látszat rendszert szeretett volna felépíteni, ami megfelel ugyan a jogszabályi elvásároknak, de nem igazán mondható, hogy valódi védelmet vagy biztonságot nyújtott volna a vállalati működés és az alkalmazottak számára. A tevékenységi kör miatt pedig nekem iszonyatosan fontos volt, hogy erre a feladatkörre egy profi szolgáltató partnert találjak. Hatalmas meglepetés volt számomra, hogy ezen a piacon mennyire sok látszat tevékenységet kínáló cég sorakozik a megbízók kegyeiért.

Hála a jó égnek én a legtökéletesebben döntöttem az activesafety csapatával, ami már a kockázatértékelés során ki is derült. A munkavédelmi rendszerünk így tökéletes védelmet biztosít. Nem csak olajozottan működik, a jogszabályoknak megfelelően, hanem bizony maximális védelmet is nyújt az ott dolgozók számára és az egész cég számára egyaránt. Biztos vagyok benne, hogy aki őket választja tökéletesen elégedett lesz, legalább annyira mint én vagyok.