Nehezebb, mint gondoltam volna

Világ életemben arra vágytam, hogy egyszer a fővárosban kezdjek majd új életet. Nem igazán éreztem jól magam a kisvárosi környezetben, mindig is többre vágytam, de sajnos nem volt lehetőségem a költözésre és az új életre elég sokáig. Amikor aztán az első munkahelyem segítségével sikerült egy olyan anyagi tartalékot félretenni amivel az ember már bátrabban bele tud vágni az ismeretlenbe, gondolkodni kezdtem a dolgon. Nem is kellett sokat nézelődnöm és keresgélnem a munka után, viszonylag rövid idő alatt sikerült megszereznem egy jól fizető, karrier szempontjából is előrelépésnek nevezhető állást, és már csak azt kellett megoldanom, hogy egy hónapon belül kezdeni tudjam a munkát. Bizony sosem gondoltam volna, hogy ez lesz a nehezebb feladat. Nem igazán találtam ugyanis olyan megoldást az albérletek között ami megfelelő lett volna mind anyagi tekintetben mind pedig minőségben. Sajnos egyre inkább elkeseredtem, mert azt tapasztaltam, hogy nem hogy több és több lehetőség tárulna elém ahogy egyre jobban beleásom magam, egyre nehezebb és nehezebb érzések töltenek el, mert inkorrektséget és hatalmas árakat látok a magánhirdetések piacán.

Vagyis láttam, hiszen ma már nem csak azt mondhatom el, hogy megoldódott a lakhatásom, hanem bizony egy tökéletes megoldást találtam mindenre a kiadoszobabudapest.hu csapatának segítségével. Ők ugyanis a Global Best Property Zrt. képviseletében hihetetlen jó csapatmunkával tökéletes ajánlásokat adnak annak tekintetében, hogy mely szoba kiadó, és mely lenne azok közül ami számomra vagy az ember számára tökéletes lenne. Segítségükkel tehát hihetetlen gyorsan sikerült olyan megoldást találnom, ami nem csak közel volt a leendő munkahelyemhez, hanem kellőképp csendes volt, mégis rengeteg lehetőséget biztosított a szórakozás és kikapcsolódás tekintetében is. Iszonyatosan örülök hogy rájuk találtam, mert biztos vagyok benne, hogy nélkülük nem sikerült volna megtalálni a megoldást a lakás kérdésre.

Sokan kérdezték még tőlem, hogy nem zavar-e hogy másokkal kell együtt lakni és alkalmazkodnom kell, de erre azt tudom mondani, hogy annyira kedves és normális kis csapathoz tudtam csatlakozni a kiadoszobabudapest csapatának segítségével, hogy nem hogy nem érzem magam rosszul, hanem egyenesen barátokat szereztem a kiadó szoba mellé. Biztos vagyok benne, hogy aki őket választja csak elégedettséget és minőségi szobát fog eredményként kapni.