Gondolkodtál már rajta?

Manapság egyre több embertől hallom azt, hogy bár egy profi módon felépített és működtetett weboldala vagy webshopja van, mégsem hozzák a várt eredményt sem a látogatottság, sem pedig a vásárlások tekintetében, ha pedig még jobban beszélgetni kezdünk az üzleti sikerekről kiderülhet az is sok esetben, hogy ha meg is rendelik a termékeket bizony sok a visszaküldés és a reklamáció. Gondolkodni kezdtem azon, hogy vajon nekem miért van akkora szerencsém, hogy nem küzdök ilyen problémákkal, és egyáltalán szerencsének nevezhető – e ez a folyamat? Rá kellett ébrednem, hogy nagyon sok mindent alakíthat a szerencse, de hosszú távon biztosan nem alakítja az elégedett ügyfelek számát, valahol máshol kell keresni a megoldást, és ha megtalálom, nagyon sok barátomnak segítséget tudok nyújtani a tanácsommal.

Végig kezdtem venni az üzleti folyamataimat, hogy mit kivel és hogyan csinálok vagy csináltatok, hiszen nem titok, hogy egyéni vállalkozóként, egyedi ékszerek gyártása tevékenységében az ember sok téren jobb ha szakemberekre bízza magát. A netes hirdetés, a szövegezés, a termék fotózás mind olyan feladatkör, amire én speciális szakembereket alkalmazok, és annak bizony ezek szerint eredménye is látszik, nem csak rövid, de hosszú távon egyaránt.

A keresgélésben meg is találtam annak az okát, hogy miért nem kell nekem a visszaküldött termékek és elégedetlen vásárlók tömkelegével foglalkoznom. Maga a termékfotózás és ennek mesterei, a Fotoda csapata és Balogh Tamás Osztya az, aki ez ellen biztos védelmet ad számomra. Tökéletes és gyönyörű képeket készítenek, ezért ha valaki megnézi azokat és úgy dönt vásárol, egyáltalán nem kell tartania attól, hogy kézhez vételkor nem ugyanezt a gyönyörűséget fogja a kezében tartani. Azóta már nagyon sok barátom a Fotoda csapatával dolgozik együtt és láss csodát, meg is oldódtak az ilyen jellegű gondjaik. Elvétve fordul elő csak elégedetlen ügyfél, az pedig inkább félrecsúszott rendelés, ajándék nem tetszése vagy valamilyen ügyfélnél jelentkező kezelhetetlen probléma miatt alakul, ami az értékesítés világában nem csak a netes értékesítés esetében kivédhetetlen. Ha tehát te is hasonló gondokkal küzdesz és segítséget keresel, vedd fel a kapcsolatot a Fotodával, mert biztos vagyok benne, hogy nem fogod megbánni!