Új divat az oviban

Melyik anyuka ne ismerné azt az érzést, amikor a gyereket óvodába kell vinni, mondjuk életében először. Az a sírás, az értetlen arc, amikor kimegyünk a teremből, és az az érzés, ahogy az udvaron várjuk a sorsunk, kell-e a gyerekért menni, vagy sikerül az óvónőknek elbolondítani, életünk talán egyik legkegyetlenebb érzése. Én legalábbis a gyerekkel együtt sírtam az udvaron, és alig vártam, hogy a nap véget érjen. Nem is voltam felkészülve arra, hogy ez a reggeli sírás, és nem akarok maradni játék egész sokáig, akár két hétig is eltarthat. Persze, aztán mindig kaptam az óvónőktől egy-egy képet, hogy amint a gyerek látta, hogy tényleg elhajtok az ovi elől, már azonnal megnyugodott és leült játszani, ez engem nem igazán tudott vigasztalni, továbbra is igen vacakul éreztem magam minden egyes reggel.

A történethez pedig hozzá tartozik, hogy nagyon sokat járok kocsival, amióta a gyerek oviban van, én pedig újra dolgozok, és a cipőim óvása végett a https://heelgood.hu/ oldalról rendeltem egy cipősarokvédőt, mert hát ugye a folyamatos pedál használat az én cipőim is nagyon gyorsan tönkre tette. Ez a kis találmány pedig nem csak nagyon hasznos és eredményes a cipők védelmének tekintetében, de számomra egy dologra pluszban is jó jött.

A kislányom ugyanis amikor meglátta, akkor közölte velem, hogy ő is díszes cipőt szeretne. És hát én pedig tudom, hogy őt nagyon jól lehet motiválni, főleg, ha nagyon szeretne valamit, ezért elmondtam neki, hogy ilyen díszes cipője csak annak a gyereknek lehet, aki sírás nélkül megy oviba minden reggel. Hát több se kellett neki, a mosoly aztán minden reggel az enyém volt befele menet, elmondta azonban minden kiasszonynak ezt a történetet az oviban. Én pedig csak azt láttam, hogy egyre több kislány megy díszes cipőben, de mosolyogva az oviba a heelgood által. Azt hiszem új óvodai divatot teremtettünk ezzel.