Bosszúság után hatalmas felüdülés

Valamelyik nap sajnos, mint már számtalan esetben megtörtént velem, leejtettem a telefonomat. De nem is akárhogy, mert éppen kijelző védő fóliát akartam rajta cserélni, és leszedtem a régit, mert már alig láttam vele valamit a kijelzőből. El is vittem a telefonos boltba, de sajnos épp nem volt kapható rá való fólia, ezért tovább indultam, és a bolt bejáratánál be akartam csúsztatni a telefonom a nadrágom zsebébe, amikor sajnos sikerült elvétenem a mozdulatot, és leesett a telefonom. Mondanom sem kell, hogy teljesen összetört a kijelzője. A védőfólia helyett tehát, már amire szükségem volt, az egy iphone kijelzőcsere.

Nagyon együtt éreztek velem az üzletben, és gyorsan ajánlottak is egy szervízt a közelben, akik biztosan ki tudják nagyon jó áron cserélni a kijelzőmet. Sajnos fel is kerestem őket. Visszatekintve, már az elején volt valamiféle rossz érzésem az egésszel kapcsolatban, de mit tehetek, én nem ismerek más csapatot. Le kellett írni a kódjaimat és ott kellett hagynom két napra a telefonomat. Ezt már nagyon nem szerettem volna, de azt mondták, mindenhol így szokás. Belementem tehát. Amikor két nap múlva visszamentem, a kijelző ki volt cserélve, nem működött azonban a telefonommal. Biztosítottak róla, hogy a kijelző gyári, de biztosan hibás. Nekem több se kellett, azt sem bántam, hogy már előre ki kellett fizetnem a csere díját, visszakértem a telefonom és elkezdtem keresgélni a neten. Visszagondolva, sokkal hamarabb is meg kellett volna ezt tennem, de utólag az ember nyilván hiába okosabb.

Az iszereles csapatát meglátogatva láttam már, hogy valóban nagy hibát követtem el, mert teljesen más volt a hozzáállása és a szakértelme a csapatnak. Nagyon mérgesek voltak, hogy egyáltalán ilyen emberek dolgozhatnak ezen a területen. Kicserélték a kijelzőmet és azóta teljesen hibátlanul működik. Azóta bármire szükségem van, csak hozzájuk fordulok. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek.