Egy kis újabb céges segítség

Amikor úgy döntöttünk, hogy családi gazdaságot alapítunk, és a mezőgazdasági munkából szeretnénk megélni, még fogalmunk sem volt, hogy nem elég ma már a szakértelem és a kitartó lelkesedés a sikerek eléréséhez, hiszen egyre nagyobb mennyiséget egyre rövidebb idő alatt, és egyre kevesebb költséggel kell megtermelünk ahhoz, hogy ne csak öröm teli arcokat láthassunk a piacon a minőségi termékeinknek köszönhetően, hanem meg is tudjunk élni a munkánkból. Ehhez persze egyre több területen kell, hogy rátaláljunk a megfelelő partnerek re, hiszen pályázatokat kell írnunk, és eszközöket kell beszereznünk. Egy régebbi használt traktor már működésben van a cégen belül, azonban szükségünk van még egy eke és egy altalajlazító segítségére is mindenképpen a közeljövőben.

Hála a jó égnek azt mondhatom, hogy ismerősök és barátok segítségével mind a pályázatíró mint pedig a beszerzésben segítő szakemberek körében sikerült a tökéletes választás meghoznunk. Ezeknek eredményeként ma már azt mondhatom, hogy az őszi munkálatok terén nem kell majd az előkészítés folyamataihoz nehéz és fáradságos munkával szakembert találnunk, hiszen már a saját ekénk fog segíteni bennünket. Egy pályázat segítségével ugyanis a sikeres elbírálást követően közel egy hónap múlva már meg is fogjuk kapni a saját eszközöket.

Ez persze nem lenne lehetséges akkor, hogyha nem találtunk volna rá az Umwelt csapatára, hiszen ők nemcsak abban nyújtanak fantasztikus segítséget hogy jó áron és gyorsan be tudjuk szerezni az új eszközünket, hanem abban is kiemelkedő partnerek voltak, hogy a tökéletes választást meg tudjuk hozni a rendelkezésre álló eke fajták és típusok, márkák közül. Biztos vagyok benne, hogy aki az ő segítségüket kéri, maradéktalanul elégedett lesz nemcsak a teljes folyamattal és az árral, hanem a kiegészítő szolgáltatásaikkal is, ami azt gondolom hogy a mai piacon aranyat ér.